skip to Main Content

Bigbelly voorziet zichzelf van energie

Met het 40 Watt zonnepaneel bovenop de Bigbelly kan zij zichzelf op iedere locatie voorzien van de benodigde energie. De locaties waar Bigbelly wordt geïnstalleerd zijn voornamelijk drukke “hotspot” locaties; het 40 Watt zonnepaneel is nodig om op deze locaties voldoende capaciteit te creëren.

SMART afvalmanagement met CLEAN software

De meegeleverde SaaS-oplossing (Software as a Service) geeft iedere gebruiker de mogelijkheid de software te bereiken zonder dat deze geïnstalleerd hoeft te worden. Middels een inlog via internet kan iedere gebruiker de software benaderen en de status van iedere Bigbelly inzien.

Kostenbesparing door reductie van de inzamelfrequentie

Doordat u met de Bigbelly een verdichting behaald van minimaal 1:5 en de Bigbelly aangeeft wanneer zij geledigd dient te worden, bespaart u op uw inzamelkosten. Afhankelijk van de samenstelling van het afval per locatie kan een hogere verdichting worden behaald. Om uw organisatie niet te overbelasten kunnen maximale vullingsgraden individueel worden ingesteld afhankelijk van vulsnelheid en vuilgraad van de locatie.

Bigbelly

Bigbelly is een wereldwijd gepatenteerd systeem van een afvalbak voorzien van ingebouwde pers, werkend op eigen energie gevoed middels zonnecellen. De Bigbelly staat in verbinding met een Cloudbased (SaaS) softwarepakket CLEAN. Hierdoor heeft u op ieder moment van de dag een overzicht van de status van de Bigbelly.

Bigbelly draagt bij aan het terugdringen van zwerfafval. Door het gesloten systeem blijft afval in de Bigbelly en kan ongedierte er niet bij en kunnen volgens het er niet uithalen. Daarnaast zorgt Bigbelly voor extra capaciteit waardoor er minder vaal geledigd hoeft te worden en wordt deze informatie in het softwareprogramma CLEAN weergegeven.

Heeft u geen tijd om dagelijks de status te bekijken? Geen probleem; CLEAN verstuurd dagelijks, op een door u gewenst tijdstip, een notificatie per e-mail waarin de status van iedere Bigbelly zichtbaar is. Daarnaast meldt een Bigbelly zich wanneer deze vol dreigt te raken zodat een inzameling ingepland kan worden.

Nog niet overtuigd? Inmiddels zijn er meer dan 50 steden in Nederland overgestapt op inzamelen met Bigbelly en wereldwijd wordt Bigbelly in meer dan 50 laden geplaatst.

Bigbelly specificaties

Internet of Things (IoT)

Bigbelly staat in verbinding met internet (IoT) waardoor de vulgraad kan worden geraadpleegd en er tijdig kan worden ingezameld.

Efficiënte inzameling

Door het persmechanisme in de Bigbelly wordt het afval samengeperst waardoor er minimaal 5 x meer afval in kan.

Kwaliteitsbeeldmerk

Bigbelly geeft zelf een melding zodra deze geledigd dienen te worden. Hierdoor ledigt u de containers altijd op tijd.

Afsluitbaar

U kunt de Bigbelly op afstand afsluiten via het softwarepakket CLEAN wat Cloudbased is.

Software CLEAN

Dashboard

Alle informatie op één plek. Status, ledigingslijsten en status van alle Bigbelly’s.

Container Management

Voorraadbeheer van alle Bigbelly’s met de in te stellen notificaties en meldingen.

Hotspots

Welke locatie wordt het meest gebruikt en wanneer? Vind de hotspots in je stad.

Rapportages

Rapportages per maand of per dag en per locatie. In Excel of gewoon digitaal.

Wrapping en communicatie

Volg ons online

Iedere Bigbelly kan gewrapt worden om een unieke uitstraling te creëren. Inmiddels wordt 50% van onze projecten geleverd met een wrap op voor- en achterkant. Ook de zijpanelen kunnen worden voorzien van een unieke uitstraling waarbij gebruikt gemaakt wordt van duurzame panelen welke hergebruikt kunnen worden. Het wisselen van deze panelen is eenvoudig zodat er door het jaar heen gekozen kan worden voor thema’s die passen bij CityMarketing of evenementen.

CLEAN Mobile Applicatie

CLEAN Mobile

CLEAN Mobile geeft gebruikers onderweg toegang tot alle Bigbelly’s. Vulgraden en meldingen kunnen worden ingezien maar ook meldingen kunnen worden gemaakt.

Is een container beschadigd, wil je dat een Bigbelly wordt hersteld? Meld het in de CLEAN applicatie en we nemen met de betrokken contractpartner contact of om deze werkzaamheden uit te voeren.

Download de mobiele applicatie voor Android of iOS om onderweg gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten.

Download de app op smartphone of tablet en login met de verkregen inloggegevens. Heeft u deze niet meer? Neem dan contact met ons op.

Available_on_the_App_Storegoogleplaystore 

Downloads

Wil je meer weten?

Bezoek dan de website van Bigbelly. Hier vind je informatie over projecten in andere landen en het verhaal achter Bigbelly

Bigbelly

Back To Top