skip to Main Content

Beschikbaarheid

Steora biedt flexibiliteit en beschikbaarheid door mobiel en verbonden te zijn. Dit levert aanzienlijke voordelen op voor het creëren van een slimme stad.

Veiligheid

Door een lichtvoorziening rondom, wordt de sociale veiligheid in het gebied rondom Steora vergroot.

Modern

Steora is ontwikkeld en vormgegeven voor het gebruik in openbare ruimtes zoals stadscentra, parken, musea en stations. Steora is leverbaar in verschillende kleuren en past hierdoor in iedere omgeving.

Features
Verlichting

Include biedt solide sfeerverlichting die zowel een versterking als een veilige omgeving biedt in parken en steden. Steora is het ideaal voor slimme steden.

Opladen

Naast de prachtige verlichting van Steora, is een van de belangrijkste functies om duurzame energie te genereren, zodat de omgeving verschillende soorten apparaten kan opladen. Elke bank heeft verschillende geintegreerde oplaadfuncties, waar u kunt kiezen tussen draadloos of via USB opladen.

Sensoren

Steora heeft 15 geïntegreerde sensoren die alles op en rond de bank volgen. De sensoren verzamelen gegevens over luchtparameters, werkbankgebruik en systeeemstatus.

WI-FI Hotspots

Steora creëert een wifi-zone met een snelheid tot 150 Mbps. Steora heeft een geïntegreerde beveiligingscontrole om uw verbinding te beveiligen tijdens het lezen van het nieuws, het gebruik van sociale media of online winkelen. Steora kan via een simkaart, ethernetkabel of glasvezelkabel op internet worden geconfigureerd.

Waarom Steora?

Gebruikerservaringen en feedback staan aan de basis van de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van het slim toepassen van digitalisering in duurzame omgevingen. Steora is in dat kader een

perfect en uniek ‘Internet of Things (IoT)’-product voor slimme omgevingen en steden. In het kader van de uitdagingen op het gebied van duurzaamheid, focussen wij op de verbinding tussen mensen, techniek en stedenbouw. Om slimme

steden te helpen bij het implementeren van strategische verbeteringen in de openbare ruimte voor een beter leven, is Steora gecreëerd, de beste slimste bank ter wereld.

Downloads
Downloads

Back To Top