skip to Main Content

Verbinden

Steora zorgt voor verbinding. Niet alleen door het plaatsnemen voor een goed gesprek, maar ook door het ondersteunen van mobiel dataverkeer. Precies dat wat gevraagd wordt van een sociale, moderne en slimme omgeving.

Veilige omgeving

Door de mooie en moderne lichtvoorziening rondom de Steora, wordt de sociale veiligheid in het directe gebied rondom de bank vergroot, waardoor deze ook na het invallen van de duisternis aantrekkelijk blijft om te gebruiken.

3 modellen

Steora is leverbaar in 3 modellen, Steora classic, Steora City en de Steora Cyclo. De modellen passen in iedere omgeving zoals stadscentra, parken, musea, stations en recreatieparken en -terreinen. Steora is robuust, leverbaar in verschillende kleuren en met verschillende opties. Hierdoor past de Steora in iedere omgeving.

Features
Duurzame verlichting

De Steora van TWS biedt een mooie solide sfeerverlichting die de openbare verlichting ondersteund en een veilige directe omgeving biedt in parken en steden. Steora is voorzien van zonnepanelen en voorziet hierdoor in haar eigen stroomvoorziening. Steora is daarmee een ideale oplossing voor een veiligere omgeving.

Batterij opladen

Een Steora bank nodigt je uit om even de batterij op te laden. Met de duurzame energie van de Steora wordt namelijk niet alleen een mooie verlichting gecreëerd, maar deze energie kan ook gebruikt worden om verschillende soorten apparaten op te laden. Elke bank heeft verschillende geïntegreerde oplaadmogelijkheden, waar u kunt kiezen tussen draadloos of via USB opladen.

Slimme sensoren

Steora heeft maar liefst 15 geïntegreerde slimme sensoren die alles wat er op en rond de bank gebeurt volgen. De sensoren verzamelen gegevens over de luchtparameters, het gebruik van de bank en de systeemstatus. Steora verzameld op geen enkele wijze gebruikers- of persoonsgegevens.

WI-FI Hotspots

Steora creëert een wifi-zone met een snelheid tot 150 Mbps. Steora heeft een geïntegreerd controlesysteem om uw verbinding te beveiligen tijdens het lezen van het nieuws, het gebruik van sociale media of online winkelen. Steora kan via een simkaart of ethernetkabel via internet worden geconfigureerd. Steora verzameld ook hierbij op geen enkele wijze gebruikers- of persoonsgegevens.

Waarom Steora?

De wereld verandert in rap tempo en gebruikerservaring en feedback staan steeds vaker aan de basis van toekomstige ontwikkelingen. Door het het slim toepassen van digitalisering in duurzame omgevingen geven de verzamelde data een goede inzage in hoe men nu en in de toekomst de leefomgeving gebruikt. Steora is in dat kader een perfect en uniek ‘Internet of Things (IoT)’-product dat bijdraagt aan een slimme omgeving.

Steora zorgt voor een goed verbinding tussen jong en oud en tussen techniek, duurzaamheid en slimme omgevingen. Hij zorgt voor tevreden gebruikers en is de slimste bank ter wereld, waardoor hij zijn investering meer dan waard is.

Wilt u meer weten over onze Steora slimme buitenbank, stuur dan een bericht via deze link of bel ons via 0165-572999. We vertellen u er graag meer over.

Downloads
Downloads

Back To Top