Ga naar hoofdinhoud

Kostenbesparing door reductie van de inzamelfrequentie

Met het unieke gepatenteerde persmechanisme van Bigbelly kunt u een verdichting van minimaal 1:5 behalen en een Bigbelly geeft zelf aan wanneer deze geleegd moet worden. Hierdoor kunt u enorm besparen op uw inzamelkosten. Afhankelijk van de samenstelling van het afval kan een nog hogere verdichting worden behaald. Het instellen van het ledigingssignaal kan individueel worden ingesteld afhankelijk van vulsnelheid en gewenste maximale vulgraad van de locatie.

SMART afvalmanagement met onze CLEAN software

De meegeleverde CLEAN SaaS-oplossing (Software as a Service) geeft iedere gebruiker de mogelijkheid de software te bereiken zonder dat deze geïnstalleerd hoeft te worden. In dit programma kunnen de parameters van het beheer worden ingesteld en de status van iedere Bigbelly worden ingezien. In de handige bijbehorende app zijn de gegevens van de Bigbelly’s ook op straat eenvoudig in te zien met een smartphone of tablet.

Bigbelly voorziet zichzelf van de benodigde energie

Bigbelly wekt met het bovenop geplaatste 40 Watt zonnepaneel haar eigen energie op. Het zonnepaneel en de benodigde minimale energie zijn perfect op elkaar afgestemd, zodat een langdurige werking op de meest drukke “hotspot” locaties kan worden gegarandeerd. Het energieniveau is bovendien één van de parameters die op afstand te monitoren zijn, zodat er indien nodig tijdig kan worden ingegrepen.

Bigbelly

Bigbelly is een wereldwijd gepatenteerd systeem betreffende een afvalbak voorzien van ingebouwde pers, werkend op eigen energie gevoed middels zonnecellen. De Bigbelly staat in verbinding met het Cloudbased (SaaS) softwarepakket CLEAN. Hierdoor heeft u op ieder moment van de dag een overzicht van de status van uw Bigbelly’s.

Bigbelly draagt door zijn unieke eigenschappen bij aan het terugdringen van zwerfafval. Allereerst door het gesloten systeem, waardoor afval eenmaal ingeworpen, niet meer uit een Bigbelly kan worden gehaald en dit dus ook niet door ongedierte. Daarnaast zorgt Bigbelly door het exclusief ontworpen persmechanisme voor extra capaciteit, waardoor deze zeker 5 x minder vaak geleegd hoeft te worden. De vulgraad en andere informatie wordt in het bijbehorende softwareprogramma CLEAN weergegeven.

Heeft u geen tijd om dagelijks de status te bekijken? Geen probleem; CLEAN verstuurd dagelijks, op een door u gewenst tijdstip, een notificatie per e-mail waarin de status van iedere Bigbelly zichtbaar is. Daarnaast meldt een Bigbelly zich wanneer deze vol dreigt te raken zodat een inzameling ingepland kan worden. Voor inzage op straat is er bovendien een handige app voor uw smartphone of tablet beschikbaar.

Nog niet overtuigd? Inmiddels worden er al op meer dan 600 locaties in Nederland afval ingezameld met Bigbelly’s en zijn deze wereldwijd al in meer dan 50 landen geplaatst.

Bigbelly specificaties

Internet of Things (IoT)

Bigbelly zoekt zelf verbinding met het internet (IoT) waardoor de status en vulgraad kan worden geraadpleegd en er tijdig kan worden ingezameld.

Efficiënte inzameling

Door het unieke persmechanisme in de Bigbelly wordt het afval samengeperst waardoor er minimaal 5 x meer afval in kan.

Kwaliteitsbeeldmerk

Bigbelly’s geven zelf een melding zodra deze geleegd dienen te worden. Hierdoor ledigt u de containers altijd efficiënt en op tijd.

Afsluitbaar

U kunt de Bigbelly wanneer u dat wenst op afstand afsluiten en weer openstellen via het Cloudbased softwarepakket CLEAN.

Software CLEAN

Dashboard

Alle informatie op één plek. Vullingsgraden, ledigingslijsten en de status van alle Bigbelly’s.

Container Management

Volledig beheer van alle Bigbelly afvalbakken met in te stellen notificaties en meldingen.

Hotspots

Welke locatie wordt het meest gebruikt en wanneer? Vind de hotspots in je stad.

Rapportages

Rapportages per maand of per dag en per locatie. In Excel of gewoon digitaal.

Wrapping en communicatie

Volg ons online

Iedere Bigbelly kan gewrapt worden om zo een unieke uitstraling te creëren. Inmiddels worden 50% van onze Bigbelly’s geleverd met een wrap op voor- en achterkant. Ook de zijpanelen kunnen worden voorzien van een unieke uitstraling, waarbij gebruikt gemaakt wordt van duurzame panelen die hergebruikt kunnen worden. Het wisselen van deze panelen is eenvoudig zodat er door het jaar heen gekozen kan worden voor thema’s die passen bij City Marketing of evenementen.

CLEAN Mobile Applicatie

De CLEAN Mobile app geeft gebruikers onderweg toegang tot alle Bigbelly’s. Vulgraden en meldingen kunnen worden ingezien maar ook meldingen kunnen worden gemaakt.

Is een container beschadigd, wil je dat een Bigbelly wordt hersteld? Meld het in de CLEAN applicatie en op basis van de afspraken in onze serviceovereenkomst nemen we dan contact met u op om deze werkzaamheden uit te voeren.

Download de mobiele applicatie voor Android of iOS om onderweg gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. U kunt daarna inloggen met de door ons verstrekte inloggegevens. Heeft u deze niet meer? Neem dan via serviceBB@totalwastesystems.nl contact met ons op.

Available_on_the_App_Storegoogleplaystore

Downloads

Wilt u meer weten?

Bezoek dan de website van Bigbelly. Hier vind je informatie over projecten in andere landen en het verhaal achter Bigbelly.

Bigbelly

Back To Top