Skip to content
Het straatmeubilair van TWS

Naast onze Bigbelly zelfpersende afvalbak heeft Total Waste Systems ook een complete lijn met standaard afvalbakken. Deze bakken zijn leverbaar voor diverse doeleinden en in diverse volumes. De Basic-Bin, Single-bin en Double-Bin passen uitstekend in de bestaande beugels van de Capitole afvalbak en zijn handige en goede vervangers met diverse opties.

Alle afvalbakken die TWS levert zijn dusdanig geconstrueerd dat bij het openen de voorzijde volledig wegdraait. Dit zorgt voor een optimale en snelle toegankelijkheid van de binnenzijde, waarbij geen afval uit de binnenbak zal vallen. Wij vertellen u er graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Basic-Bin en Single-Bin - De hardlopers

De Basic-bin en Single-Bin hebben een echte bekende afvalbak uitstraling en deze kunnen op de 3 verschillende manieren bevestigd worden. Zo kunnen deze o.a. geleverd worden met een stalen thermisch verzinkte buisbeugel of eenvoudig in een bestaande buisbeugel worden geplaatst. Ze kunnen echter ook geleverd worden in combinatie met aluminium zijprofielen met een T sleuf aan de binnenzijde, zoals de afbeelding bij de Double-Bin of op een enkele paal. De Basic-Bin is leverbaar in het volume van 40 liter, de Single-Bin in het volume van 50 liter.

               

Inwerpverkleiner          Afsluitklep            Tijdelijke afsluiting     Asbak in de deur

De Double-Bin - Groot volume bakken

De Double-Bin heeft zijn naam te danken aan de dubbele inwerpopening, waardoor deze extra geschikt is voor locaties waarbij het publiek langs twee kanten passeert. De Double-bin heeft een volume van 70 of 100 liter en kan ook in de bestaande buisbeugel gemonteerd worden. De double-Bin kan aan 1 zijde geopend worden en is voorzien van 1 binnenbak. De Double-Bin kan ook geleverd worden in combinatie met aluminium zijprofielen met een T sleuf aan de binnenzijde.

De opties van de Basic-Bin en Single-Bin kunnen ook worden toegepast op de Double-Bin.

Afvalbak - Solumn

Afvalscheiding op straat komt steeds vaker voor. Uiteraard is een aantrekkelijk design met een duidelijke boodschap dan van groot belang. Onze stijlvolle SoIumn voldoet aan alle eisen en is naast de single-uitvoering met één binnenbak van 100 liter ook leverbaar in een double-bin uitvoering met twee bakken van elk 50 liter.

Bij het ontwikkelen van het design van de Solumn is er rekening mee gehouden dat deze op elke locatie is in te passen. Van een opstelling in een park tot bij bushaltes of in een drukke winkelstraat. Daar waar veel afval vrij komt biedt de Solumn met zijn capaciteit van 100 liter een passende, robuuste en fraaie oplossing. De Solumn is verkrijgbaar in elke gewenste kleur of kleuren.

Zwerfafval - De Swinger

De Swinger is special ontworpen om het zwerfafval lang fietsroutes en de zogenaamde snoeproutes op te vangen. Vanaf de fiets of vanuit de auto is het afval met een goede swing zo in deze afvalkorf te deponeren.

Uit de praktijk is gebleken dat dergelijke oplossingen een goede bijdrage leveren om het zwerfafval langs zo’n gehele route te reduceren en dat dit zich met De Swinger concentreert op 1 locatie.

Met De Swinger wordt het erg laagdrempelig om na een schooldag, het sporten of tijdens een leuk dagje uit je afval op een milieu verantwoorde manier weg te gooien. Door zijn volledig stalen uitvoering is De Swinger ook bestand tegen vandalisme. De Swinger kan optioneel ook uitgerust worden met een stalen plaat waarop een pakkende tekst of logo kan worden afgebeeld.

Hondenpoep afvalbakken

Vele inwoners van gemeenten irriteren zich enorm aan de hondenpoep. Er is meestal een opruimplicht, maar eigenaren van honden willen de uitwerpselen vaak niet meenemen tijdens de rest van hun wandeling. Een hondenpoepbak biedt dan uitkomst.

TWS levert voor elke locatie een passende oplossing. Van een eenvoudige hondenpoepbak die in de standaard beugel past tot een complete hondenhalte met aluminium palen gecombineerd met dispensers voor hondenpoep opruimzakjes.

Er kan worden gekozen voor opruimzakjes gemaakt van gerecycled papier of stevige plastic zakjes. Beide zakjes zijn biologisch afbreekbaar.

Wij kunnen uw hondenhalte of dispenser voorzien van uw eigen logo of tekst. Ook het bedrukken van de opruimzakjes behoort tot de mogelijkheden.

Back To Top