Ga naar hoofdinhoud

Europlast

Wij zijn agent van de fabrikant Europlast voor de Benelux. Alle containers zijn gecertificeerd en het assortiment is eindeloos. Voor ieder type afval is er een container beschikbaar Wij leveren onze containers sinds vele jaren aan gemeenten, Afvalinzamelaars en bedrijven. In ons magazijn in Roosendaal zijn vele containers uit voorraad leverbaar. Wij regelen voor u het transport, maar zelf afhalen behoort ook tot de mogelijkheden. Op zoek naar een specifieke container die u niet op onze site kunt vinden? Laat het ons weten! Alles is leverbaar.

2 & 4 wielcontainers

De 2 -en 4 wielcontainers zijn RAL gecertificeerd. Containers met DIN opname, Geesink opname, Multi Lift, MSTS (DIAMOND) en KAM opname 60 lt, 80 lt. 120 lt. 140 lt. 240 lt. 360 lt. 660 lt. 770 lt. 1100 lt. 1700 lt.

Oplossingen

Met professionele competentie denken wij mee over innovatie en oplossingsgerichte implementatieprocessen. De Grabber 240 lt. is ontwikkelt, deze 240 lt. is geschikt voor iedere zijbelading. Er is een HDPE pooling opgezet, waarbij TWS zorg draagt voor recycling van gebruikte containers, waarbij de klant, eigenaar blijft van het materiaal en dus zelf kan beslissen of hij het materiaal gebruikt om containers te laten produceren, of dat hij het materiaal verkoopt. Wij nodigen iedereen uit om hieraan deel te nemen, u hoeft hiervoor niet al klant te zijn bij TWS.

 

Kunststof 2-wiel containers

tekst

Technische specificaties
Kunststof 4-wiel containers

tekst

Technische specificaties
Technische specificaties
Bekijk meer van Europlast

Wil je meer weten?

Bezoek dan de website van Europlast. Hier vind je informatie over nieuwe producten en het verhaal achter Europlast

Back To Top