Skip to content

7 redenen om dé bank van de toekomst uit te proberen

De publieke ruimte zo smart mogelijk inrichten? Slimme technologie verbinden met duurzaamheid en economische vitaliteit? Wij geven je 7 redenen om – dé bank van de toekomst – onze nieuwste aanwinst op het gebied van smart straatmeubilair uit te proberen.

1. Steora verbindt
De bank heeft niet alleen Wifi, maar stelt passanten, buren en vrienden in staat om hun telefoons en tablets snel en makkelijk op te laden. Terwijl ze wachten op de bus, genieten van de zon of een praatje maken met elkaar.

2. Steora werkt op zonne-energie
De bank is voorzien van geïntegreerde zonnepanelen in het zitvlak. Het zonlicht wordt omgezet in elektriciteit voor het opladen van de apparaten en het verlichten van de bank middels LED.

3. Steora werkt altijd
De bank kan ook op het lichtnet worden aangesloten om gegarandeerd altijd gebruiksklaar te zijn, los van licht en weersomstandigheden.

4. Steora vergroot veiligheid
Door een lichtvoorziening rondom, wordt de sociale veiligheid in het gebied rondom de Steora vergroot.

5. Steora: mooi in al zijn eenvoud
De bank is ontwikkeld en vormgegeven voor het gebruik in openbare ruimtes zoals stadscentra, parken, musea en stations. Steora is leverbaar in verschillende kleuren en past hierdoor in iedere omgeving.

6. Steora: weer- en vandalismebestendig
De bank is gemaakt van hoogwaardige materialen en weer- en vandalisme bestendig. De bank is eenvoudig te installeren en wordt vastgeschroefd en vergrendeld opgeleverd.

7. 24/7 controle en beheer
Het dashboard van de Steora levert je 24/7 data.

Interesse in een proef met de Steora?
Michel Weijts denkt graag met je mee. Maak nu direct een afspraak via michel@totalwastesystems.nl of bel Michel 0624903420

Back To Top