Skip to content

Stichting Het Nationaal Park De Hoge Veluwe kiest voor Bigbelly

Maar weinig mensen weten dat Het Nationale Park De Hoge Veluwe een particulier grondbezit en een zelfstandige stichting is die slechts in beperkte mate gebruikmaakt van overheidssubsidies. Daarbij wordt de visie van het echtpaar Kröller-Müller wordt nog altijd in ere gehouden.

Binnen die visie en in het kader van het duurzaam beheer met een brede diversiteit aan activiteiten en faciliteiten heeft Stichting Het Nationaal Park De Hoge Veluwe ook een 7-tal Bigbelly’s aangeschaft die op het vernieuwde horecaplein geplaatst zijn. Met een mooie natuurlijke zandkleur gaan ze op in hun omgeving en met hun ingebouwde persmechanisme op zonne-energie kunnen ze grote hoeveelheden zwerfafval die op het plein vrijkomen prima aan. Voor De Hoge Veluwe was het ook van groot belang dat de dieren ’s avonds geen afval uit de bakken kunnen halen en dit is door het gesloten systeem natuurlijk onmogelijk.

Verder was het voor de horeca ook van belang dat ze met behulp van de bijbehorende CLEAN app nu een seintje krijgen wanneer er een Bigbelly vol zit. Dit scheelt controlerondjes lopen zoals voorheen werd gedaan.                           

Een Bigbelly met op de achtergrond de overbekende 1800 gratis witte leenfietsen mag natuurlijk niet ontbreken.

Wij wensen Stichting Het Nationaal Park De Hoge Veluwe heel veel plezier met de aangeschafte Bigbelly’s en aangezien ze voor hun inkomen afhankelijk zijn van de betalende bezoekers hopen we dat u allemaal ook eens een kijkje gaat nemen hoe mooi ze er daar bij staan.

Wilt u meer weten over Bigbelly of over de andere afvalbakken van  TWS, neem dan contact met ons op via info@totalwastesystems.nl of bel 0165-572999.

 

 

 

 

Back To Top