Skip to content

TWS overgenomen door INOVIM Group

Per 29 oktober is Total Waste Systems (TWS) onderdeel geworden van de INOVIM Group uit Aalst in België. Directeur en voormalig eigenaar Maarten de Jongh tekende daarvoor alle benodigde documenten.

TWS is al 10 jaar zeer succesvol in de Benelux met de verkoop van producten gelinkt aan efficiënte afvalsystemen. TWS biedt kwalitatieve containers aan in kunststof en staal, depotcontainers, ondergrondse containers en straatmeubilair. Daarnaast implementeert TWS slimme oplossingen zoals de Bigbelly zelfpersende afvalbak en het Enevo vulgraadsysteem met voorspellende dynamische routeplanning en biedt hierin de gewenste ondersteuning naar de klant.

INOVIM Group is voornamelijk een dienstenbedrijf in de afvalsector. Haar voornaamste specialisaties betreffen software-oplossingen voor containermanagement en DifTar toepassingen, full-service dienstverlening in opdracht van de klant, implementaties van projecten, logistieke dienstverlening en het beheer van containerparken.

Beide bedrijven hebben met hun producten en diensten een focus op lokale overheden en afvalinzamelaars en werkten al geruime tijd samen in een aantal projecten. Door TWS toe te voegen aan de INOVIM Group kunnen beide bedrijven deze doelgroep nog beter bedienen. “Door het samenbrengen van de sterktes van beide bedrijven, hebben we alle troeven in handen om mee te denken met de klant om de beste oplossingen op gebied van afvalinzameling aan te bieden”, geeft INOVIM CEO Patrick Dierickx mee.

Na de overname zal de omzet van de INOVIM Group in 2022 meer dan 30 miljoen euro bedragen. De ondernemingen hebben samen meer dan 150 vaste medewerkers in dienst.

Voor de klanten en leveranciers van TWS en INOVIM verandert er voorlopig niets. De beide bedrijven blijven zelfstandig bestaan en de bestaande contactpersonen blijven gewoon het aanspreekpunt zoals voorheen. Ook Maarten De Jongh zal nog tot eind 2022 aan TWS verbonden blijven.

INOVIM Group is een onderdeel van Saffelberg Investments, een Belgische onafhankelijke investeringsmaatschappij met een kapitaalbasis van 300 miljoen euro die streeft naar een sterk en langdurig partnerschap met de bedrijven waarin geïnvesteerd wordt. Het richt zich op langetermijninvesteringen in groeibedrijven via risicodragend kapitaal.

Meer informatie over INOVIM en TWS kunt u vinden via
www.inovim.eu -, www.totalwastesystems.nl en www.totalwastesystems.be

 

Back To Top