Skip to content

Vanheede start hernieuwde glasinzameling in Antwerpen met TWS vulgraadsensoren

Vanheede Environmental Logistics nv heeft het glas inzamelcontract in de stad Antwerpen verlengd met een nieuw contract voor 8 jaar. TWS Benelux heeft Vanheede bij de inschrijving ondersteund met een scherpe aanbieding voor 447 nieuwe 4 m3 glasbollen voorzien van 738 vulgraadsensoren.

De nieuwe 4 m3 glasbollen met geluidsreductie zullen allen worden voorzien van de TWS-REEN vulgraadsensoren. De duo containers krijgen er zelfs 2, omdat het in de stad Antwerpen niet altijd duidelijk is welk vak het eerste vol zal zijn.

De vulgraadsensoren van REEN die TWS levert zullen elk uur de inhoud van de container meten en alle metingen 2 x per 24 uur doorgeven aan de REEN Hub software. Vanheede kan zo niet alleen zien wat de actuele vulgraad van de containers is, maar ziet ook een voorspelling, gebaseerd op het vulgedrag, hoe lang het zal duren voordat deze vol zal zijn.

Voor Vanheede start hiermee ook een nieuw project, waarin zij inzage krijgen in de vulgraad van de containers bij lediging en een alarm als een container onverwachts ineens vol gegooid werd.

Een ander groot voordeel van de REEN vulgraadsensoren is dat het overlopen van containers beter kan worden voorkomen en dat zij tevens over een GPS module beschikken, zodat Vanheede altijd weet welke container waar staat.

Wilt u meer weten over de glasbollen of de vulgraadsensoren, neem dan contact op met TWS Benelux op telefoonnummer + 31 165 572999 of via email info@twsbenelux.com

 

Back To Top