Skip to content

Nieuwe lijn Steora slimme zitbanken

Steora heeft een complete nieuwe lijn slimme zitbanken ontwikkelt en is nu leverbaar in 3 modellen, Steora classic, Steora City en de Steora Cyclo. De modellen passen in iedere omgeving zoals stadscentra, parken, musea, stations en recreatieparken en -terreinen. De wereld en onze gewoonten veranderen en TWS zorgt met de deze nieuwe lijn slimme Steora banken ervoor, dat u hier eenvoudig binnen uw leefomgeving op in kunt spelen.

De Steora bank ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, maar levert ook nog eens energie aan de gebruikers die dit nodig hebben, waarbij hij zelfvoorzienend is d.m.v. zonnepanelen die in de zitting zijn geïntegreerd. Hierdoor kunt u met deze bank namelijk uw telefoon of tablet of e-bike opladen waardoor het gebruik nog eens extra aantrekkelijk wordt. Hij kan ook fungeren als WiFi hotspot, kan voorzien worden van verlichting voor een veilig gebruik in het donker en heeft zo nog meer slimme functionaliteiten. 

Kijk voor meer informatie kijk ook op https://www.totalwastesystems.nl/steora of vraag een de brochure aan via info@totalwastesystems.nl

Back To Top