Skip to content

Voordelen van het werken met vulgraadsensoren in beeld gebracht

Data gestuurd afval inzamelen is niet nieuw, maar wat doe je met de gegenereerde data? Dat is één van de dingen waar TWS zich in onderscheidt.
Zo worden met de REEN vulgraadmeters niet alleen de vulgraden in containers gemeten en voorspeld, maar wordt er tegelijkertijd een capaciteitsanalyse uitgevoerd om te kijken of er voldoende voertuigen beschikbaar zijn voor de inzameling.

De aanvullende dynamische routeplanning van de REEN vulgraadsensoren maakt afval inzamelen nóg slimmer. Dit kan ook kleinschalig. Door de vulgraadsensoren in prullenbakken op meer afgelegen locaties te plaatsen, worden deze bakken alleen nog geledigd als ze echt vol zijn. Meerdere gemeenten hebben dit inmiddels al toegepast en hiermee veel geld kunnen besparen. Bij een grootschalige inzet van de REEN vulgraadsensoren worden op basis van de metingen en de voorspellingen volautomatisch efficiënte inzamelroutes gepland, dit o.a. gebaseerd op de capaciteit van de inzamelvoertuigen, de inzameltijden en stortlocaties. Zo worden bijplaatsingen voorkomen en CO2 uitstoot, tijd en kosten bespaard.

Wij hebben medewerkers van de BUCH gemeenten en de BAT bereid gevonden om in deze video uit te leggen welke voordelen zij ervaren door ons REEN vulgraadsysteem met dynamische routeplanning in te zetten.

Klik HIER om de film bekijken

For the movie with English subtitles click HERE 

 

Voor vragen: info@twsbenelux.com of bel met +31 165 572999

Back To Top