Ga naar hoofdinhoud

Bigbelly gebruikersdag

We kijken terug op een geslaagde 1e editie van de Bigbelly gebruikersdag waarbij de deelnemers een inkijk kregen in de dagelijkse praktijkervaringen met Bigbelly. Een aantal praktijkcases gaven inzicht hoe storingen worden geanalyseerd, productinnovatie wordt toegepast om het gebruik van de Bigbelly te optimaliseren en hoe structurele software aanpassingen worden doorgevoerd die leiden tot een verbetering van de informatievoorziening voor de gebruikers. Aansluitend werden ervaringen van de aanwezige gemeenten en reinigingsdiensten gedeeld. Daardoor kregen we een beter beeld van de Bigbelly in de praktijk.

Tijdens de sessie werd een live demo van de Bigbelly software gegeven. Aan de hand van de data uit het systeem werd uitgelegd hoe je afvalinzameling kunt optimaliseren, hoe je kunt bijsturen met behulp van rapportages en hoe je kunt bijdragen aan de beeldkwaliteit.  Aansluitend werd de Bigbelly getoond met de technische specs en optionele communicatie gadgets.

De dag werd afgesloten met een heerlijke lunch. Het was goed om te zien hoe kruisbestuiving ontstond tussen de aanwezige gemeenten en inzameldiensten. Het was een geslaagde dag.

Back To Top