Skip to content

Gemeente Gouda kiest voor Bigbelly

De gemeente Gouda heeft met “Parking Klein Amerika” een unieke mooie locatie voor campers binnen haar stadsgrenzen. Op deze locatie kwam uiteraard ook heel veel afval vrij en er stonden 2 x een 50 liter en 1 x een 140 liter afvalbak die 4 x per dag werden geledigd en dit 6 x per week. Met de wijziging naar 2 Bigbelly’s op deze locatie is dit teruggebracht naar iets minder dan 5 ledigingen per week wat een stuk overzichtelijker is geworden.

“Los van het feit dat we nu een signaal krijgen wanneer de Bigbelly’s leeggemaakt moeten worden is een enorm bijkomend voordeel dat de vogels en katten de afvalbakken niet meer leeg kunnen halen en het afval kunnen verspreiden. Een ander voordeel is dat we met de Bigbelly’s de bestaande inzamellogistiek op een ergonomisch verantwoorde manier kunnen blijven gebruiken”, aldus Marc Heuvelman van de gemeente Gouda.

Ook in de binnenstad van Gouda is de eerste Bigbelly om dezelfde redenen inmiddels geplaatst.

TWS feliciteert de gemeente Gouda met de aanschaf van de eerste Bigbelly’s en we zijn blij dat we samen met de gemeente Gouda hebben kunnen samenwerken aan een schonere stad.

Wilt u weten wat Bigbelly voor uw stad of gemeente kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@totalwastesystems.nl of bel 0165-572999.

Back To Top