Skip to content

INOVIM groep overgenomen

De INOVIM groep, waartoe TWS behoort, is op 11 januari jl. overgenomen door SULO, sinds 2018 eigendom van Latour Capital en BPI France. Op basis van de nieuwe samenwerking kunnen beide partijen een zeer compleet pakket van producten en diensten aanbieden voor de afvalinzameling. Door hierbij gebruik te maken van elkaars kennis en kunde zullen de posities in de markt verder worden verstevigd. De bedrijven van SULO en de INOVIM groep zullen naast elkaar blijven functioneren en er zullen geen bedrijven worden samengevoegd.

Voor de klanten en potentiële klanten verandert er niets. TWS zal, net als na de overname door INOVIM, haar producten en diensten zelfstandig blijven aanbieden. Kenmerkend hiervoor is de compleet nieuwe frisse huisstijl waartoe TWS begin januari is overgegaan. Ook de dagdagelijkse leiding van TWS blijft bij Arnoud Knoeff als commercieel directeur en Raissa Kosters als operationeel manager.

TWS biedt o.a. met haar stalen containers en de REEN vulgraadsensoren met voorspellende dynamische routeplanning een uitstekende aanvulling op de producten van SULO.

Wilt u meer weten over de inhoud van dit bericht of wat TWS voor u kan betekenen, kijk dan op www.twsbenelux.com
of bel (+31) 165-572999.

 

Back To Top