Skip to content

Nieuwe huisstijl voor TWS vanaf januari 2023

TWS start het jaar 2023 in een volledig nieuwe en frisse huisstijl. Na 11 jaar het oude logo gevoerd te hebben en na de overname door de Inovim groep uit België werd het tijd voor een volledige nieuwe huisstijl, waarbij de synergie en de samenwerking met Inovim ook wat beter tot uiting gaat komen. Daarbij willen we gelijktijdig laten zien dat Inovim en TWS zelfstandige bedrijven zijn en blijven.

De huisstijl van beide bedrijven zijn gelijk getrokken en ook het logo vertoont de nodige overeenkomsten. De naam Total Waste Systems verdwijnt in de huisstijl en wordt ingekort tot TWS.

Zowel Inovim als TWS gaan met de ondertitel “your waste, our waste” werken, als teken dat wij onze klanten volledig willen ontzorgen met onze dienstverlening en dat we dit op een persoonlijke manier doen, alsof het onze eigen afvalstoffen zijn waar we mee bezig zijn.

Met nieuwe frisse kleuren en het nieuwe symbool willen we op een moderne manier aandacht vragen voor het milieu en onze planeet. Het symbool brengt ook Yin en Yang tevoorschijn waarmee we willen zorgen voor een juiste balans.

De nieuwe huisstijl zal vanaf januari in al onze uitingen en materialen worden doorgevoerd, waarbij de website als laatste aangepast zal worden.

Naast deze bekendmaking willen wij ook van de gelegenheid gebruik maken om u nog even in onze oude huisstijl alvast een gezond en succesvol 2023 toe te wensen!

Back To Top