Ga naar hoofdinhoud

TWS doneert 90 cadeaubonnen aan de voedselbank in Roosendaal

Het jaar 2021 zit er bijna weer op en het was voor ons als TWS sowieso een bijzonder jaar. Vorige maand bestond TWS namelijk alweer 10 jaar en we hebben in deze tijd een mooi bedrijf weten op te bouwen. Ook het afgelopen jaar was zeer succesvol voor ons. We hebben in nagenoeg al onze productgroepen weer een groei gerealiseerd en met name de stalen containers en onze Bigbelly waren zeer succesvol. Daarnaast is TWS eind oktober ook in andere handen overgegaan. Met de overname door Inovim slaan we weer een nieuw pad in en zullen we onze marktpositie verder kunnen versterken om u de beste producten en een uitstekende service te kunnen bieden.

Normaal geven we onze klanten op het einde van het jaar een kerstattentie en bedanken hun voor de prettige samenwerking. Dit jaar hebben wij als TWS vanuit de kerstgedachte gemeend dit jaar niet onze klanten, maar alle 90 klanten van de Voedselbank Stichting Goed Ontmoet in Roosendaal een cadeaubon van Jumbo te schenken. Zij kunnen daarmee iets kopen waar ze op dit moment het meeste behoefte aan hebben of gewoon iets lekkers voor de kerst. De 90 cadeaubonnen van de Jumbo zijn vorige week met een brief door Raissa Kosters en Arnoud Knoeff namens TWS uitgereikt aan de medewerkers van de voedselbank die bijzonder blij waren met deze gift.

Het team van TWS hoopt daarmee deze mensen die het niet makkelijk hebben, op het einde van het jaar toch een klein lichtpuntje te kunnen geven.

Back To Top